Search

Parnik sena Simply Steam EXTRA

670.00

To je naš največji komplet parnika za seno za konje, pripravljen za uporabo.

V paketu Simple Steam sta priložena 2 generatorja pare in 2 vrečki sredstva za odstranjevanje vodnega kamna. Parjenje sena s Simply Steam ne bi moglo biti lažje, saj se prilega vaši vsakodnevni poti in je opremljeno z vsem, kar potrebujete, da začnete pariti seno za svojega konja. Parjenje sena traja približno eno uro, vaš parnik pa lahko opremite s časovnikom, da ga izklopite ob pravem času. V tem času lahko nadaljujete z vsakodnevno rutino ali jahate konja.

Prenosen – Simply Steam je bil zasnovan tako, da je okreten, kar omogoča preprosto premikanje po dvorišču z vgrajenim ročajem in kolesi

Visokotemperaturna obdelava – Toplotno učinkovita zasnova zagotavlja temperaturo do in nad 90 stopinj, ki je potrebna za ubijanje plesni in bakterij.

Enakomerna porazdelitev pare – Naš parnik za seno zagotavlja enakomerno porazdelitev pare po senu.

Merilnik temperature – vgrajen merilnik temperature za enostavno uporabo, lahko preprosto preverite, ali je nastavljen na temperaturo in je pripravljen za uporabo.

Enostavno čiščenje – Simply Steam je zasnovan za enostavno čiščenje.

Velika zmogljivost – sprejme 2 veliki mreži do 8 kg, 4 majhne mreže ali polno balo sena v eni pari.

Nizki obratovalni stroški – približno 1,34 GBP na uro.

  Prosimo, upoštevajte – Simply Steam Extra ima 2 generatorja pare, ki ju je treba priključiti v dvojno omrežno vtičnico. Če nimate druge možnosti, kot da uporabite podaljšek, bo vsak generator pare potreboval ločen podaljšek in vtičnico ter bosta položena ravno in popolnoma iztegnjena.

Specifikacije

  • 2 x 2000 W parnik
  • Kapaciteta: 190l
  • Prostornina rezervoarja: 4L
  • Cikel kuhanja v pari: 45 minut (pribl.)
  • Dimenzije: D 99,7 cm X Š 59 cm x V 66 cm
  • Trajanje neprekinjenega delovanja: 80 minut
  • Čas zagona 10 minut (pribl.)

Odstranjevanje vodnega kamna ​

Upoštevajte, da bo treba vašo enoto generatorja pare redno odstranjevati vodni kamen ali uporabljati s filtrirano vodo – priporočamo uporabo brez vode. To je na voljo za nakup na pri nas po naročilu razumemo, da je to morda neprijetnost, vendar je potrebno zagotoviti življenjsko dobo vaše enote. Namesto tega lahko uporabite filtrirano deževnico, saj boste s tem močno zmanjšali pogostost odstranjevanja vodnega kamna. Slovenija ima po večini trdo vodo, kar pomeni, da je treba odstranjevanje vodnega kamna izvesti vsakih 3-6 polnjenj na območjih z zelo trdo vodo in 10-15 polnjenj na območjih s trdo/srednje trdo vodo.

Zakaj: vodni kamen se na grelnih elementih in površinah tvori zaradi kalcija v vodi, ki postopoma zmanjšuje zmogljivost, povečuje obratovalne stroške in skrajšuje življenjsko dobo elementa. Sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna je posebej formulirana blaga citronska kislina, ki je varna za uporabo v komercialnih okoljih, vendar dovolj močna, da temeljito očisti notranjost parne posode, hkrati pa zagotovi, da elementi in stroji ostanejo nepoškodovani. Lahko preverite, ali se vodni kamen nabira, tako da pogledate skozi luknjo, v katero nalijete vodo, črno gumijasto tesnilo morate potisniti na stran in pogledati noter, to ni najlažje, vendar je mogoče, lahko nato sami spremljate, ali morate bolj redno odstranjevati vodni kamen.

Na voljo po naročilu

Hitra dostava

Dostavljamo s Pošto Slovenije.

Svetovanje

Če potrebujete svetovanje, smo vam na voljo.

Izdelki

Vsak teden novi izdelki v ponudbi.

Morda bi vas zanimalo tudi:

Shopping Cart
Scroll to Top